Resultat af Landsstigekonkurrencerne 19.-20. november 2011


En lille reportage følger forhåbentlig snarest her, men resultaterne kan ses under fanen Resultater.


Her er vores dygtige piger fra Gruppe 1 og 2:

 


Resultat af Hold DM-finalen den 24. september 2011


Som håbet (og forventet) vandt KG66's dygtige piger Hold DM-finalen - og endda ret overbevisende.


Se bl.a. omtalen i Tårnbybladet:

 


Resultater og billeder følger.


Hold DM kvalifikation 17. september 2011


Se resultaterne her.

 


SM Pige 1 og 2, Store Bededag den 20. maj 2011


St. Bededag var KG66’s 7 elitepiger i sæsonens sidste konkurrence. Denne gang gjaldt det Sjællandsmesterskaberne for pige 1 og pige2 på hjemmebane i Kastrup Gymnastikhal.


I Pige 1 deltog Lea (9 år), Benedikte (9 år), Sophia (9 år) og Anne My (10 år), som alle havde fået flotte resultater fra Pige DM i marts.


Forventningerne var høje, men pigerne levede fuldt ud op til dem. De fire KG-piger placerede sig i top 5 ud af 12. Sophia Sanchez stod øverst på skamlen med en guldmedalje rundt om halsen. Benedikte fik bronze, Anne My blev nr. 4 og Lea nr. 5.


Ud over de flotte placeringer i all-around fik pigerne 3 disciplinmedaljer i guld, 3 i sølv og 3 i bronze.


Cathrine Roed (11 år), Sara Strauss (10 år) og Sofie Lindberg (10 år) deltog i Pige2. Også i denne aldersgruppe stod en KG66 gymnast øverst på skamlen. Cathrine vandt guld, Sofie sølv og Sara bronze. Derudover præsterede pigerne at tage samtlige guld, sølv og bronze i alle disciplinerne.


Efter en meget flot konkurrencesæson kan pigerne tage på en velfortjent sommerferie, der dog består af træningslejr til Ungarn og forberedelse til efterårets konkurrencer.

 

 


Masser af medaljer til KG66-piger ved DM i kvindelig idrætsgymnastik for piger


I weekenden den 12. og 13. marts tog 7 piger fra Kastrup Gymnastikforening af 1966 (i daglig tale KG66) med trænere og forældre den lange tur til Skive for at deltage i danmarksmesterskaberne i idrætsgymnastik for "pige 1" (8-10 år) og "pige 2" (11-12 år).


Og efter lørdagens pige 2-konkurrence kunne KG66-pigen Cathrine Rosenkilde Roed smykke sig med ikke mindre end 6 guldmedaljer! Hun gjorde rent bord og tog såvel all-round-guldet som alle disciplinmedaljer (dvs. hest, bom, barre, gulv og basic line). Sara Strauss og Sofie Lindberg, som deltog i denne aldersgruppe for første gang, blev henholdsvis nr. 6 og 9 med flotte disciplinplaceringer på hest, bom og basic line.


Søndagens pige1-konkurrence blev en lige så stor succes for KG66! Sophia Sanchez stod således øverst på skamlen og vandt all-round-guldet til KG66. Herudover vandt hun guld på gulv og sølv på bom, i barre og basic line. Anny My Weisbjerg Vilstrup, som var forsvarende danmarksmester, fik en flot sølvmedalje i all-round + 3 disciplinguldmedaljer på hest, bom og i barre samt en enkelt bronze. Benedikte Berg Wøhlk fik en samlet 4. plads, men også hun fik metal om halsen: sølv på gulv og bronze på hest og bom. Lea Strauss, som stillede op i pigerækken for første gang, blev den bedst placerede gymnast på sin alder med en flot samlet 7. plads.


Alt i alt en dejlig gymnastikweekend med masser af god gymnastik, 11 guldmedaljer, 5 sølv- og 3 bronzemedaljer!

 

Til forside
Print