Landsårgangsmesterskaber for drenge

25. november 2012 i Greve Hallerne

 

KG66's elitedrenge debuterede i dag ved Landsårgangsmesterskaberne, der blev afholdt i Greve Hallerne - og kom hjem med en medalje!

 

Under stor bevågenhed fra de øvrige klubber, dommere m.v. blev KG66's drenge budt velkommen i konkurrencerækken.

 

 

 

Peptalk inden konkurrencestart                                Klar til indmarch

 

Og på trods af at vores drenge ikke har trænet særligt lang tid i forhold til mange af de andre dygtige klubber, så gjorde de det rigtigt godt med fine øvelser.

 

I årgang 2001 blev det endda til en bronzemedalje til Anthon Jansen i Specialøvelser (der svarer til pigernes Basic Line).

 

  

I ringene                                                                 Anthon med en flot bronzemedalje

 

 

Stort tillykke til alle drengene med en flot indsats og rigtigt god opbakning fra familie og venner!

 

 

 

 

Landsstigekonkurrencer

17. november 2012 i Hermes-hallerne

 

I gruppe 1 vandt Camille Lund Rasmussen guld i all-around + 2 disciplinguld- og 3 disciplinsølvmedaljer, mens Liv Strauss fik samlet sølv, men 3 disciplinguld- og 1 disicplinsølvmedalje. Liva Petersen sikrede sig den samlede bronzemedalje + 1 disciplinsølv- og 3 disciplinbronzemedaljer. Melissa Achthoven, der samlet blev nr. 5, kom også på medaljeskamlen med 2 disciplinbronzemedaljer. Feltets yngste deltager, Sarah Trolledahl Clausen, endte på sin 7-års fødselsdag på en flot samlet 9. plads - Tillykke!


 

I gruppe 2 vandt Isabella Dyresberg Bøckhaus guld i all-around og ikke mindre end 4 gulddisciplin- og 1 enkelt sølvdisciplinmedalje!


 

I gruppe 4, hvor KG66 skulle have stillet med 3 deltagere, var Frida Broby Sögaard Madsen desværre blevet skadet ca. 1 uge før konkurrencen - og Anna Goth Jensen var så uheldig at skade sin ankel under opvarmningen pga. en dårlig madrasopbygning ved hesten, så Eva Støhrmann-Brun var ene om at repræsentere klubben. Eva kørte en fin konkurrence og sluttede på en samlet 10. plads med bl.a. to 5-pladser i disciplinerne.


Kredsstigekonkurrencer
27. - 28. oktober 2012 i Kastrup


Lørdag
Lørdag den 27. oktober var gruppe 1, 2 og 3 i konkurrence - og hold da op for en konkurrence for KG66.


I gruppe 1 vandt Liv Strauss guld, Camille Lund Rasmussen sølv og Liva Petersen bronze, mens Melissa Achthoven tog 4. pladsen og Sarah Trolledahl 8. pladsen. Alle vores piger er dermed videre til Landsstige - tillykke med det!


I gruppe 2 vandt Isabella Dyresberg Bøckhaus!


Ud over medaljerne i mangekamp vandt de tre piger stort alle disciplinfinaler i gruppe 1 (på nær en enkelt i basic line), og Isabella vandt ligeledes medaljer i alle discipliner.

 


Søndag
I søndagens konkurrencer var gruppe 4, 5 og 6 så i aktion.


Gruppe 4 var et stort og hårdt felt, og alle vores piger kæmpede flot. Desværre blev det ikke til nogen medaljer her, men Anna, Eva og Frida placerede sig alle blandt de 17 bedste, der nu skal til Landsstige. Placeringerne var således:


Anna Goth Jensen nr. 16, Caroline Fogelberg Handberg nr. 21, Ditte Mortensen nr. 27, Ditte Schmidt nr. 18, Eva Støhrmann-Brun nr. 7, Frida Broby Sögaard Madsen nr. 11, Kimberly Achthoven nr. 19, Kirsten Harholt nr. 25 og Maiken Marie Hjelmar nr. 20.


I gruppe 5 var vi repræsenteret ved Maria Reinwaldt Hjorth, der fik en samlet 9. plads (desværre lige uden for Landsstigerækken). Maria fik en flot bronzemedalje i Basic Line!


Caroline Giessing og Sofia Klæstrup Mangoutas deltog begge i gruppe 6, og deres samlede placeringer var til henholdsvis en 12. og en 11. plads. Begge piger var dog tæt på medaljer i spring over hest, hvor de blev nr. 7 og 5.


Alt i alt en meget god weekend for KG66 - med dygtige piger, flittige hjælpere, masser af kager, boller o.lign. sponseret af vores fantastiske forældre.


Northern European Championships (NECH) 2012


I weekenden den 20.-21. oktober repræsenterede Mette Hulgaard, Mia Furu og Michelle Vitting Lauritsen fra KG66 Danmark sammen med Sarah El-Dabagh og Linnea Højer Wang fra Århus (VIK) ved NECH i Skotland.


Samlet blev de danske kvinder nr. 7 i holdkonkurrencen, og i den individuelle konkurrence med i alt 49 deltagere placerede Michelle sig på 13. pladsen, mens Mia blev nr. 16 og Mette nr. 20.


I disciplinfinalerne fik Michelle en flot 6. plads i barren, mens Mia opnåede en 7. plads i spring over hest!


Se alle resultater her.


DM for juniorer og seniorer
14. - 15. april 2012 i Kastrup


Så gjorde KG66 det igen - ryddede stort set bordet for alle medaljer ved afviklingen af årets DM for juniorer og seniorer!


Ikke alene tog vi alle guldmedaljer ved både mangekamp og disciplinfinaler, vi tog - næsten - også alle de andre medaljer.


Se resultaterne under Resultater og billeder af alle medaljetagerne i Galleriet.


Danmarksmesterskaberne - Pige 1, 2 og 3
31. marts - 1. april 2012 i Skive


KG66 beviste igen, at Danmarks bedste gymnastikklub ligger i Kastrup.


Pigerne fra KG66 var grådige ved det netop overståede DM i kvindelig idrætsgymnastik for ungdom. Samlet gik 25 af de uddelte 36 medaljer til vores dygtige piger.


Mesterskaberne, der blev afholdt i Skive, åbnede lørdag med DM for piger på 11-12 år, og allerede efter første øvelse fik Julianna Csanyi opbygget et solidt forspring, som aldrig for alvor kom i fare – og med guld i disciplinerne hest, barre og gulv blev hun en suveræn samlet DM-vinder med Marie Skammelsen på en flot 3. plads. Faktisk besatte vi fire ud af de fem øverste pladser på førstedagen.


Søndag skulle pigerne fra 8-10 år i aktion – og igen var KG66 dominerende med en meget tæt duel om den samlede førsteplads mellem Lea Strauss og Amalie Rosendahl. En kamp, hvor Lea Strauss endte med at trække det længste strå og DM-guldet. Igen var KG66 dominerende og ud over den samlede dobbeltsejr blev det til disciplin-guld til Emma Nielsen (Basic Line), Amalie Rosendahl (hest og bom) og Lea Strauss (gulv)


Ditti var naturligvis meget tilfreds med DM-resultaterne, men gymnasternes udvikling er dog vigtigere end medaljer: ”Jeg er meget stolt af pigerne – og vores mange medaljer - men vigtigst for os er udviklingen hos pigerne. Pigerne bliver konstant bedre – og det giver en stor tilfredsstillelse for hele trænerstaben. Det er derfor, at vi bruger de mange timer på Kamillevej.

 

En stolt cheftræner!

 


Ditti med Pige 2-holdet (11-12 år) - fra venstre Anne My Weisbjerg Vilstrup, Sara Strauss, Marie Skammelsen og Julianna Csanyi

 


Pige 1-holdet (8-10 år) - øverst fra venstre Line Autrup, Victoria Selina Kajø, Salma Vittrup, Emma Nielsen, Laura Juul Pallesen og Helle Klavsen. Forrest fra venstre Freja Kjestine Bang-Andersen, Lea Strauss, Amalie Rosendahl og Emilie Midtbøll


Sjællandsmesterskaberne - Pige 1, 2 og 3
3. marts 2012 i Hermes-hallen


 

Her er alle vores dygtige piger (med trænere), der tilsammen vandt 33 ud af 36 mulige medaljer i Pige 1 og 2!


Pige 1

 


Vinderne af Pige 1: fra venstre - sølv: Lea Strauss, guld: Amalie Rosendahl og bronze: Freja Bang-Andersen

 


Pige 2

 


Vinderne af Pige 2: fra venstre - sølv: Marie Skammelsen, guld: Julianna Csanyi (Jucus) og bronze: Sara Strauss

Til forside
Print