Audition Springhold 12-13 år

Antal tilmeldte: 37/45 Pris: 0 DKK Lokation:
Kamillevej 5
2770 Kastrup
Dato:
16-06-2024 17:30 - 18:30
Sidste frist for tilmelding:
14-06-2024
Beskrivelse

Audition 12-13 år 16/6 kl. 17.30-18.30

Beskrivelse: Dette er audition til et "lukket springhold"

 

Målgruppe: Audition til lukket springhold (mix) for gymnaster fra 12-13 år henvender sig til dem som tidligere har gået på et af klubbens øvrige hold, eller har anden gymnastisk erfaring.

For at komme i betragtning til et lukket springhold skal man have en god grundform og have styr på basis gymnastik. Alder til holdet er vejledende og fastsættes efter audition.

Disse spring skal kunne udføres på airtrack uden hjælp:

 

  • Araberspring
  • Håndstand
  • Håndstand til rulle

Man skal også have kendskab til og kunne udføre disse med en træner

  • Kraftspring
  • Flik
  •  Flik med baglæns salto

I minitrampolin skal man kunne følgende spring:

  • Salto evt. hoftebøjet

Lukkede springhold deltager i KG66’s årsopvisning og DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning for børn og junior og evt. 2 mere i løbet af sæsonen.

Der må forventes ekstra udgifter til opvisningsdragt og hold tøj.

Trænernes forventninger: Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden, er omklædt og har medbragt en drikkedunk eller flaske med vand. Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) skal der meldes afbud. Der forventes forældreopbakning til diverse arrangementer.

 

Vigtig information om brug af foto: Ved tilmelding til audition giver du samtidig tilladelse til at der på audition dagen må tages et portrætbillede som benyttes til hjælp for trænere til at huske gymnasten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK