Klubtøj købes via Amar Sport (https://www.amarsport.dk/lokale-klubber/kg66/)

Betaling
Amar Sport modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Anyday og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Amar Sport bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Bestilling og ordreekspedition

Bestilling

Bestillinger på amarsport.dk kan udelukkende ske via internettet.Som kunde skal man være opmærksom på, at varer og priser ikke altid er ens i butikken og på nettet. Ligeledes gælder udsalg og kampagner kun, hvor de er annonceret.


Ordreekspedition

H-H Sport ApS varetager ekspeditionen af alle ordrer bestilt på amarsport.dk. Det er ligeledes H-H Sport ApS, der driver Ama’r Sport butikken på Amagerbrogade 165-167.
Ekspeditionstiden varierer fra produkt til produkt. Den forventede ekspeditionstid fremgår af produktsiden for hvert enkelt produkt. Bemærk, at hvis en ordre består af flere varer med forskellig ekspeditionstid, vil den længste tid være gældende for hele ordren.


Levering og afhentning

Levering:

Alle ordrer sendes fra:
Ama’r Sport
Amagerbrogade 165-167
2300 København S
CVR: 26931770

Alle ordrer sendes med Post Danmark til den angivne leveringsadresse, med mindre andet er valgt under bestillingen. For fragt opkræves et gebyr på kr. 50 uanset ordrens størrelse. Alternativt kan ordrer afhentes i butikkens åbningstid gratis.

Afhentning

Alle ordrer kan gratis afhentes i Ama’r Sports åbningstid, hvis dette er valgt under bestillingen. Medbring dit ordrenummer, når du afhenter ordren.
Butikkens adresse er:
Ama’r Sport
Amagerbrogade 165-167
2300 København S


Butikkens åbningstid er:

Mandag-torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00
 

Fortrydelsesret og ombytning

Fortrydelsesret

Ama’r Sport yder 21 dages fuld retur- og bytteret. Ved returnering af hele din ordre refunderes det samlede betalte beløb inklusiv eventuelle fragtomkostninger betalt til amarsport.dk. Den eneste udgift, du står for, er portoen for at sende ordrer tilbage til os. Ved returnering af dele af en større ordre, tilbagebetales prisen for det returnerede produkt.

Efter forudgående aftale kan ordrer personligt indleveres i butikken.

Varer skal leveres tilbage i samme stand som ved modtagelse. Dette gælder ligeledes skoæsker, som derfor ikke må frankeres eller tapes. Ved køb af beklædning skal originale hangers/mærker ligeledes fortsat sidde på tøjet. Er dette ikke opfyldt, kan erstatning på op til 100 % opkræves.

Ombytning

Ved køb af varer på amarsport.dk, kan varerne byttes ved at sende varen retur til Ama’r Sport. Varer skal leveres tilbage i samme stand som ved modtagelse.

Returporto/-fragt betales af kunden, samt porto/fragt for den nytilsendte vare ved ombytning.

Ved returnering af varer skal fakturaen eller en fakturakopi fremsendes sammen med varerne. Fakturaen er sendt til den opgivne mailadresse ved oprettelsen af ordren på amarsport.dk.

Efter forudgående aftale kan en ordre ombyttes i Ama’r Sport butikken.

 

Reklamationsret og fejl/mangler

Reklamationsret

Handlende på amarsport.dk har naturligvis to års reklamationsret, der er gældende ved fejl på produktet ved modtagelse eller som opstår ved normal brug.

Fejlagtig brug produkter er ikke dækket. 

Det er et krav, at reklamationen finder sted inden for rimelig tid efter fejlen er opdaget. Produktet må ikke benyttes efter, at fejlen er blevet opdaget.

Ved reklamation refunderes rimelige fragtomkostninger.

 

Fejl og mangler

Der tages forbehold for skrive- og slåfejl i ved varer og priser på amarsport.dk. Derudover tages forbehold for udsolgte og udgåede varer og størrelser.
 

Persondatapolitik

Alle personfølsomme oplysninger transmitteres over en krypteret SSL-forbindelse, således at udefrakommende ikke kan opsnuse oplysningerne.

Ama’r Sport gemmer udelukkende persondataoplysninger med det formål at kunne levere din ordre.

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt ordredetaljer er de eneste oplysninger, der registreres. Kortoplysninger er ikke tilgængelige; under købet autoriserer du udelukkende Ama’r Sport til at trække op til det godkendte beløb på dit kort, men kortdata gemmes ikke.

Persondata videregives på ingen måde til tredjemand.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: support@kg66.dk