Mini S Team

Antal tilmeldte: 23 Venteliste: 0 Alder: 7-10 Pris: 1.175,00 DKK
04/09/2022 - 28/06/2023 Kastrup Gymnastik Hal Onsdag 16:00-18:00Søndag 10:00-12:00 Instruktør: Clara Bisbjerg Nielsen Nova Langevang Vitus Damgaard-Jensen
Beskrivelse

Dette er et "lukket hold", hvor tilmelding ikke er mulig, med mindre du har fået en særlig tilladelse.

Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænerne vurderer, at en ansøger, eller allerede tilmeldt gymnast, udviser særlige evner inden for gymnastik.

 

Målgruppe: Mini S Team er et udtaget springhold (mix) for gymnaster fra 7-10 år, man må ikke være fyldt 11 år når sæsonen starter. Holdet henvender sig til dem som tidligere har gået på et af klubbens øvrige hold, eller har anden gymnastisk erfaring. Mini S Team er et indgangshold til Show Team, såfremt man når det niveau, det kræver for oprykning.

For at komme i betragtning til Mini S Team skal man have en god grundform og have styr på basis gymnastik.

Disse spring skal kunne udføres på airtrack uden hjælp: Forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araberspring, håndstand og håndstand til rulle. Man skal også have kendskab til kraftspring og flik og skal kunne udføre dem med hjælp fra en træner.

I trampolinen skal man kunne følgende spring: Opspring og rulle (kolbøtte) til høj landing, samt have kendskab til salto og gerne kunne udføre dette med modtagning.

Indhold: En typisk træning på Mini S Team består af en grundig og alsidig opvarmning. Opvarmningen består af løb, styrketræning, hop og spænde øvelser. Derefter vil træningen indeholde teknik træning for at dygtiggøre de spring gymnasten kan i forvejen, samt indlæring til nye spring. Der vil af og til også være tid til fri spring. Træningen sluttes af med udstrækning og smidighedstræning.

Mål: At dygtiggøre gymnasten inden for spring gymnastik. I løbet af sæsonen vil der blive arbejdet med at sammensætte spring, så som: araber flik evt. med baglæns salto, kraftspring evt. med salto og salto på banen. I trampolinen vil der blive arbejdet med salto, hoftebøjet (pikeret) salto og strakt salto. Der vil også blive trænet forøvelser til skruer. Når vi nærmer os opvisning vil der også blive arbejdet med rytmeserier.

Mini S Team deltager i KG66’s årsopvisning og DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning for børn og junior.

Der må forventes ekstra udgifter til opvisningsdragt, hold trøje og weekend træninger.

Optagelse på Mini S Team: Optagelse på Mini S Team foregår ved en udtagelse i slut april/start maj. Skulle der være pladser i overskud kan man evt. få en prøvetræning, hvor trænerne ser om gymnasten kan de spring som er beskrevet ovenfor.

Trænernes forventninger: Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden, er omklædt og har medbragt en drikkedunk eller flaske med vand. Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) skal der meldes afbud. Der forventes forældreopbakning til diverse arrangementer.

Pris: 1.175,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Clara Bisbjerg Nielsen

Nova Langevang

Vitus Damgaard-Jensen